Fiber is een 100% Nederlandse en onafhankelijke glasvezelprovider. Wij zijn geen onderdeel van een grote multinational, maar wij zijn een club van mensen die ervan houden om technologie te omarmen en om te kijken hoe we het leven gemakkelijker, leuker en interessanter kunnen maken. Eén van de technologieën die daartoe bijdraagt is glasvezel technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat glasvezel de toekomst is. Wij doen dan ook niets anders dan ons de hele dag druk maken om jou supersnel glasvezel voor een eerlijke prijs te kunnen leveren. Door nu in te stappen op deze technologie heb je een toekomst om naar uit te kijken!

Kiezen voor Fiber betekent dat je klaar bent voor wat de toekomst te bieden heeft. Door te beschikken over glasvezel kun je meegroeien in de nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen van Facebook, YouTube, Skype gaan door en door en vergen steeds meer bandbreedte. Ook 3DTV en televisie kijken worden steeds geavanceerder en daarvoor is een goede verbinding onmisbaar. Met Fiber kun je er zeker van zijn dat beeldbellen, delen van data, thuiswerken en gamen megasnel gaan en blijven gaan. Een prima keuze!

Glasvezel (Fiber in het Engels) is in feite niks meer en niks minder dan een dun, maar sterk kabeltje gemaakt van glas. Via dit kabeltje kun je over grote afstanden signalen snel en betrouwbaar versturen. Via glasvezel kun je kabel, internet, telefonie en televisie afnemen, net zoals met ADSL. Het voordeel van glasvezel is dat het een hogere internetsnelheid aan kan, op dit moment tot 1000 MB. Doordat glasvezel een symmetrische verbinding is, zijn de up en download snelheden even snel. Je kunt dus via glasvezel supersnel bestanden, zoals foto’s en video’s, online zetten, maar ook net zo snel weer downloaden. Wel zo fijn in deze tijd!

Het laatste stukje kabel voor coax en ADSL, wat vanaf de wijkcentrale naar je huis loopt, is niet gemaakt van glasvezel. Om te kunnen profiteren van de voordelen van een glasvezelnetwerk, moet echt het héle netwerk van glasvezel gemaakt zijn, geheel tot in je huis. Alleen op deze manier kun je dan genieten van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van glasvezel.

Glasvezel internet is nog niet voor iedereen beschikbaar. Dat is jammer, maar het glasvezelnetwerk wordt in Nederland wel steeds verder uitgebreid door netwerkbeheerders zoals Reggefiber en Cogas. Daarom is er altijd eerst een postcode check nodig om te weten te komen of jij in aanmerking komt voor supersnel glasvezel internet. Kom je niet in aanmerking? Dan kun je je nog altijd aansluiten bij ons, om later gemakkelijk en kosteloos te kunnen switchen als glasvezel wel beschikbaar is bij jou thuis.

Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten en is afhankelijk van jouw wensen. Wij hebben 4 pakketten samengesteld gebaseerd op snelheid en prijs. Bij elk All-in-one pakket krijg je internet, televisie en bellen. Ook heb je de optie om televisie niet te nemen en alleen te gaan voor internet en bellen. Bij elk pakket kun je daarnaast bijvoorbeeld aangeven of je extra zenders wilt of onbeperkt wilt bellen.